Hur står sig er supply chain mot konkurrenternas?

Tillverkande industri

Konkurrensen ökar. Kunderna ställer allt högre krav. Nyckelorden för att lyckas är tillgänglighet, flexibilitet, korta ledtider och kostnadseffektivitet. Samtidigt blir försörjningsnätverken allt mer internationella. Förmågan att utveckla och driva internationella supply chains är ett måste.

Transportlösningar

Behöver du utöka eller effektivisera? Vi hjälper dig, oavsett om det gäller en kontrolltornslösning (4PL) eller en transportdesign med tillhörande upphandling och implementering (Freight Management).

Eftermarknadslogistik

Vid leverans av material prioriteras nyproduktion. Analys av sortiment utifrån förbrukning av reservdelar är inte i fokus, eller saknas helt. Leverantörsavtal är inte upphandlade med prioritet på den service som gäller för eftermarknad. Är detta typiska utmaningar i din vardag?

E-handel B2B

E-handeln växer inom business-to-business. Det ställer krav på nya supply chain- och logistiklösningar. Genom att kombinera vår kunskap och erfarenhet från detalj- och e-handel med industrikompetens hjälper vi dig att etablera en supply chain som skiljer sig från konkurrenternas.

Erfarenhet och kompetens

Vi är många på Sonat som har jobbat inom tillverkningsindustrin. En vanlig bakgrund för en ”Sonatare” är chef eller en roll inom inköp, materialanskaffning, produktionsplanering eller transportplanering. Med denna kompetens har vi utvecklat tjänster inom supply chain management som vänder sig specifikt till tillverkningsindustrin.

kjell-rundqvist

Kjell Rundqvist

Försäljningschef
kjell.rundqvist@sonat.se

Några av våra referenser

Läs mer om några av våra kunder inom tillverkande industri.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?
Kontakta oss gärna.

Kontakta oss