Hela världen som arbetsplats

Vi växer. Därför behöver vi dig.

Vi är en del av våra kunders verksamhet. Därför kan vi det mesta om smarta logistiklösningar – oavsett om det handlar om frukt, kläder eller porslin. Vi ger kunder över hela världen det bästa inom logistik och supply chain management. Vi gör det genom att driva och utveckla kundens försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, snabbhet och förändringskraft i världsklass. Det gör oss till Nordens ledande utvecklingspartner inom supply chain management.

Vi söker alltid dig som drivs av engagemang och effektivitet. Som vill bli en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje. Läs mer om våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Sök jobb spontant!

Vi letar alltid efter drivna personer, med intressanta kunskaper och erfarenheter. Särskilt spännande tycker vi att det är om du har kompetens inom supply chain management, logistik, IT, analys och projektledning.

Genom att du skickar in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till att de upplysningar som du lämnar i din ansökan och i ditt CV sparas hos oss för att du ska kunna delta i vår rekryteringsprocess.
Dina personuppgifter behandlas endast i rekryteringssammanhang för Sonat AB och inte längre än ett år efter avslutad rekryteringsprocess om inte nytt samtycke inhämtats.

Sonat AB är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter och lagras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

Du har rätt att få del av/ändra/radera de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta kan du när som helst kontakta oss genom att skicka ett e-mail till ansokan@sonat.se eller genom att skriva till oss på följande adress: Sonat AB, Fabriksgatan 24, 702 23 Örebro.

Välkommen med din ansökan

Gör karriär!

Hela världen som arbetsplats. Låter det intressant? Sonat har ett 80-tal medarbetare som utgår från våra kontor i centrala Stockholm och Örebro men arbetar globalt. Dina blivande arbetskamrater har bred bakgrund inom logistik och supply chain management. Många har dessutom specialistkompetens genom erfarenhet från linjechefsbefattningar inom logistik, marknad, produktion och inköp.

Lär känna några av våra medarbetare

Vår verksamhet är värderingsstyrd

Det är vi stolta över, för studier visar att värderingsstyrda företag har högre tillväxt, är mer lönsamma och skapar delaktighet bland medarbetarna. Sonats grundläggande värderingarna är kundfokus, samarbete, professionalism, integritet, humanism och utveckling.

Kundfokus

Kundfokus är att tillvarata kundens intressen och skapa värde. Vi agerar och prioriterar som om vi vore en intern avdelning hos vår kund. Det vill säga vi tar ansvar och agerar som om vi vore anställda hos vår kund, är försiktig med kundens resurser och ifrågasätter när det behövs.

Samarbete

Vårt samarbete sträcker sig över organisatoriska, geografiska och kulturella gränser. Samarbete är grunden för vår verksamhet och en naturlig del av vår kompetens.

Utveckling

Vår trygghet ligger att allt kan göras bättre. Vår livsluft och naturliga drivkraft är att skapa nytt, förbättra samt se möjligheter utan skygglappar och begränsande attityder.

Professionalism

Vår professionalism innebär att vi ska ha teoretisk höjd, kvalificerad praktisk kompetens och känna en passion för vårt expertområde.

Integritet

Vi står för vad vi säger och håller våra löften, vi är öppna och ärliga och har modet att ifrågasätta.

Humanism

Vårt mål är att alla som vi arbetar med ska kunna nå sin fulla potential. Vi tror på och respekterar varandra och ser alla som viktiga delar i ett gemensamt arbete. Vi är alla varandras arbetsmiljö och vi värnar om den.