Hela världen som arbetsplats

Vi växer. Därför behöver vi dig.

Vi är en del av våra kunders verksamhet. Därför kan vi det mesta om smarta logistiklösningar – oavsett om det handlar om frukt, kläder eller porslin. Vi ger kunder över hela världen det bästa inom logistik och supply chain management. Vi gör det genom att driva och utveckla kundens försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, snabbhet och förändringskraft i världsklass. Det gör oss till Nordens ledande utvecklingspartner inom supply chain management.

Nu söker vi dig som drivs av engagemang och effektivitet. Som vill bli en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje. Just nu söker vi nya medarbetare till vår arbetsplats i Örebro. Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Sök jobb spontant!

Vi letar alltid efter drivna personer, med intressanta kunskaper och erfarenheter. Särskilt spännande tycker vi att det är om du har kompetens inom supply chain management, logistik, IT, analys och projektledning.

Välkommen med din ansökan

Gör karriär!

Hela världen som arbetsplats. Låter det intressant? Sonat har cirka 60 medarbetare som utgår från våra kontor i centrala Stockholm och Örebro, men arbetar globalt. Dina blivande arbetskamrater har bred bakgrund inom logistik och supply chain management. Många har dessutom specialistkompetens genom erfarenhet från linjechefsbefattningar inom logistik, marknad, produktion och inköp.

Lär känna några av våra medarbetare

Vår verksamhet är värderingsstyrd

Det är vi stolta över, för studier visar att värderingsstyrda företag har högre tillväxt, är mer lönsamma och skapar delaktighet bland medarbetarna. Sonats grundläggande värderingarna är kundfokus, samarbete, professionalism, integritet, humanism och utveckling.

Kundfokus

Kundfokus är att tillvarata kundens intressen och skapa värde. Vi agerar och prioriterar som om vi vore en intern avdelning hos vår kund. Det vill säga vi tar ansvar och agerar som om vi vore anställda hos vår kund, är försiktig med kundens resurser och ifrågasätter när det behövs.

Samarbete

Vårt samarbete sträcker sig över organisatoriska, geografiska och kulturella gränser. Samarbete är grunden för vår verksamhet och en naturlig del av vår kompetens.

Utveckling

Vår trygghet ligger att allt kan göras bättre. Vår livsluft och naturliga drivkraft är att skapa nytt, förbättra samt se möjligheter utan skygglappar och begränsande attityder.

Professionalism

Vår professionalism innebär att vi ska ha teoretisk höjd, kvalificerad praktisk kompetens och känna en passion för vårt expertområde.

Integritet

Vi står för vad vi säger och håller våra löften, vi är öppna och ärliga och har modet att ifrågasätta.

Humanism

Vårt mål är att alla som vi arbetar med ska kunna nå sin fulla potential. Vi tror på och respekterar varandra och ser alla som viktiga delar i ett gemensamt arbete. Vi är alla varandras arbetsmiljö och vi värnar om den.