Lär känna några av oss…

magnus richardsson

Magnus Richardsson

Logistiker

Magnus har under sina år på Sonat haft en stor variation av arbetsuppgifter, allt från kundtjänst till logistik. För tillfället arbetar han som logistiker i tre kunduppdrag. Medarbetarna har stora möjligheter att utvecklas inom uppdragen tack vare att de är så omfattande och breda.

Det var just utvecklingsmöjligheterna som gjorde att Magnus sökte sig till Sonat. Han hade hört av en bekant att Sonat var en arbetsplats med god stämning där arbetsuppgifterna utmanade de anställda. Han har trivts bra från första stund. Arbetsplatsen har en ambitiös atmosfär där många av medarbetarna har ett stort driv kombinerat med expertkompetens.

Jag drivs av utmaningar. Här på Sonat finns det många möjligheter till att utvecklas genom att testa på nya saker och byta uppdrag.

 

Karl-Johan Eklund

Operations Manager

I sin roll som Operations Manager har Karl-Johan det operativa ansvaret för några av Sonats kunder inom fjärdepartslogistik. Trots att han har arbetat på Sonat i snart ett decennium upplever Karl-Johan fortfarande arbetet som spännande och utmanande.

Det Karl-Johan tycker är bäst med Sonat är variationen och flexibiliteten. Genom att Sonat verkar i många olika branscher, marknader och företag samt har en bredd på sina uppdrag finns det stora möjligheter för de anställda att utvecklas. Karl-Johan understryker detta och menar att med den varierande arbetsmiljön får medarbetarna möjlighet att bredda sina kunskaper som är svår att få på andra företag.

Stämningen på kontoret är väldigt avslappnad och trevlig. Det är ett gott gäng som bryr sig om varandra. Vårt arbete bygger på samarbete och utbyte, så det är viktigt att vi hjälper varandra.

 

karljohan

Vill du bli en av oss?

Kontakta oss