Referens

Varner Ibrahimovic

Det nystartade bolaget Varner Ibrahimovic AB, som ägs gemensamt av Zlatan Ibrahimovic och Varner Gruppen, har gett Sonat uppdraget att ansvara för kundservice och kontrolltorn för e-handelsleveranserna.

Uppdraget innebär att Sonat ansvarar för leveransbevakning med ett stort fokus på att proaktivt förekomma och lösa problem. Sonat kommunicerar direkt med e-handelskunderna och besvarar alla frågor om leveranser.

”Vårt mål är att erbjuda en enkel köpupplevelse och att vidareutveckla detta erbjudande i takt med fler kundinsikter. Vi har valt Sonat som en partner för deras kompetens och vilja att finna nya lösningar och utvecklas tillsammans” säger Sebastian Heimfors, COO för Varner Ibrahimovic.

Den 7 juni startade försäljningen via A-Z.com i 11 länder i Europa. ”Vi är ett tight team som har jobbat intensivt i lite över ett år. Vi är beroende av starka partners som arbetar tillsammans för att nå vårt mål: att göra det möjligt för alla att utöva sport. Oavsett var du börjar eller var du slutar”, betonar Jens Bonesmo, CMO för Varner Ibrahimovic.

Vi är med och skapar en kundunik dialog under hela resan från första klick till att kunden bestämt sig för att behålla varan, säger Kjell Rundqvist, VD på Sonat. Det är en helt ny förmåga för e-handeln. Köpupplevelsen sträcker sig hela vägen hem och tillbaka igen. Returhanteringen är central och bidrar stort till lojalitet och återköp.

Etableringen av varumärket och den digitala försäljningskanalen liknar ingenting annat och är oerhört spännande, säger Kjell Rundqvist. Vi har arbetat med Varner Gruppen i flera år och ser fram mot att vara med på den nya resan!

Om Varner Ibrahimovic

Varner Ibrahimovic AB är ett joint venture mellan Varner Gruppen och Zlatan Ibrahimovic –

A pair of expensive shoes has never made an athlete. Neither has a t-shirt, a pair of tights, or a membership at a fancy gym. No equipment ever has. To go the whole distance from A-Z, from amateur to Zlatan, you have to practice. That’s my philosophy. This brand is for all you fighters. Every single one of you who knows that nothing is settled during a game, but rather in the 7 million minutes before it even starts. The hours you need to get stronger. Faster. Greater. It’s not about the gear. It’s all about you. And the time it takes to get from A-Z.

Med dessa ord lanseraDE Zlatan sitt nya sportvarumärke.