Styrelse

Stefan Ström

Ordförande

Stefan Ström har över tjugofem års erfarenhet från ledande positioner i kunskapsintensiva IT-företag. Han har bland annat varit VD för Oracle i Sverige och Skandinavien samt ansvarig för programvaruföretaget QADs verksamhet i Europa. Sedan 2005 är han verksam som senior rådgivare och investerare samt har erfarenhet av styrelsearbete i såväl noterade som onoterade tillväxtföretag.

Kjell Rundqvist

Ledamot samt försäljningschef

Kjell anses vara en av Sveriges främsta specialister inom logistik. Han har lång erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling inom Global Supply Chain Management, Lean Production och Sourcing och Procurement i medelstora såväl som ”megastora” företag. Genom åren har Kjell drivit mängder av förändringsprocesser, både som ansvarig projektledare, linjechef och rådgivare till företagsledningar.

Annika Thunberg

Ledamot

Annika Thunberg har över 25 års erfarenhet från internationella IT- och tjänsteföretag. Hon har bland annat varit konsult och partner på Accenture, arbetat med Executive Search på Odgers Berndtson och drivit eget företag inom ledarskap- och verksamhetsutveckling.
I sin roll som Senior Advisor stöttar hon företagets ledning med bolagets tillväxt och utveckling.

Kent Olsson

Ledamot

Ann Bäckman

Ann Bäckman

Ledamot

Ann Bäckman har ett förflutet på Ericsson AB 1978-2000. Där har hon haft ledande position inom produktion, logistik och inköp. Sedan 2003 är Ann anställd vid Försvarets materielverk, med chefsuppdrag inom produktledning, upphandling, anskaffningsprojekt, vidmakthållande och underhållssidan.
Sedan 2015 är Ann HR-strateg med inriktning chefsutveckling.

Johan Bäcke

Ledamot

Johan Bäcke är främst känd för sina investeringar i potentiellt lukrativa företagsidéer. År 2015 tog han klivet ut som en oberoende rådgivare med inriktning på att visa vägen till effektivt växande och företagande för företag. Han är en internationell affärsman med mer än femton års erfarenhet av riskkapital, operativ ledning och styrelsearbete.